Dom > O nama

Pored visokog perfo GME je vodeći globalni snabdevač magneta i magnetskih rješenja za industrijske, istraživačke i inženjerske aplikacije i teži da bude veliki vodeći provajder usluga širom svijeta.


GME je formiran da unapredi razvoj magnetske tehnologije kao veleprodajni dobavljač stalnih magneta i magnetnih proizvoda. Blizu interakcijom sa svojim klijentima i usredsređivanjem na tržišnu proizvodnu liniju, GME se pozicionirala da se lako susreti sa izazovima današnje dinamične globalne ekonomije.


Ono što nas izdvaja od naših konkurenata je naš odličan kvalitet, povoljne cijene i odlična usluga. Sa laboratorijom za ispitivanje koja je opremljena najsavremenijim mjernim i ispitnim uređajima, naš QC dept. obezbeđuje stalni razvoj i održavanje visokokvalitetnih standarda i garantuje potpunu usaglašenost sa zahtevima kupaca i svim važećim propisima.


Svakom projektu pristupamo entuzijazmom i posvećenošću za postizanje najboljeg rešenja. Mi smo rastući posao i trudimo se da budemo najbolji. Cijenit ćete ga u proizvodima i odličnoj uslugi koju nudimo